Контактна інформація

Контактна інформація

ДО УВАГИ ЛОКАЛЬНИХ КООРДИНАТОРІВ КОНКУРСУ!



ПЕРЕГЛЯДАЙТЕ НАШУ WEB-СТОРІНКУ ТА ПОШТОВІ СКРИНЬКИ, ВКАЗАНІ ВАМИ ПІД ЧАС ОНЛАЙН-РЕЄСТРАЦІЇ.
ЧИТАЙТЕ УВАЖНО ВСІ НАШІ ЛИСТИ ТА РЕТЕЛЬНО ЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ФАЙЛАМИ, ЩО ДОДАЮТЬСЯ ДО ЛИСТІВ.




Уважно читайте інструкцію із заповнення онлайн-форми!


ДИВ. СПИСОК ПОДАНИХ ЗАЯВОК (подана заявка може відобразитись орієнтовно через 5 хвилин; можливо, слід буде оновити сторінку натисканням F5 чи CTRL+R)




11 серп. 2013 р.

НОВИНИ КОНКУРСУ «БОБЕР»

У зв’язку із введенням вивчення основ інформатики в початковій школі Центральний оргкомітет та Координаційна рада конкурсу 6 серпня 2013 р. ухвалили рішення щодо впровадження з цього року нової категорії учасників конкурсу «Бобер», якою будуть охоплюватись учні 2-3 класів. Аналогічні рішення прийняли, зокрема, у таких країнах, як Франція та Німеччина.

Завдання конкурсу для учнів 2-3 класів носитимуть адаптований характер і будуть враховувати вікові особливості даної групи учнів.

Залучення учнів 2-3 класів до цікавого інтерактивного конкурсу з основ інформатики та алгоритмизації буде сприяти підвищенню інтересу дітей до систематичного вивчення курсу інформатики, дозволить формувати базу цікавих задач для перших етапів ознайомлення учнів з предметом.

Просимо всіх локальних координаторів активно залучати до конкурсу учнів 2-4 класів, надавати необхідної допомоги вчителям початкової школи, проводити роз’яснення для батьків тощо.