Контактна інформація

Контактна інформація

ДО УВАГИ ЛОКАЛЬНИХ КООРДИНАТОРІВ КОНКУРСУ!



ПЕРЕГЛЯДАЙТЕ НАШУ WEB-СТОРІНКУ ТА ПОШТОВІ СКРИНЬКИ, ВКАЗАНІ ВАМИ ПІД ЧАС ОНЛАЙН-РЕЄСТРАЦІЇ.
ЧИТАЙТЕ УВАЖНО ВСІ НАШІ ЛИСТИ ТА РЕТЕЛЬНО ЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ФАЙЛАМИ, ЩО ДОДАЮТЬСЯ ДО ЛИСТІВ.




Уважно читайте інструкцію із заповнення онлайн-форми!


ДИВ. СПИСОК ПОДАНИХ ЗАЯВОК (подана заявка може відобразитись орієнтовно через 5 хвилин; можливо, слід буде оновити сторінку натисканням F5 чи CTRL+R)




28 жовт. 2012 р.

ДО УВАГИ ЛОКАЛЬНИХ КООРДИНАТОРІВ!

Переглядайте нашу web-сторінку та скриньки електронної пошти, вказані вами під час онлайн-реєстрації (не забувайте продивлятись папки зі спамом, оскільки листи можуть випадково потрапляти й туди)!

Вище розташовано посилання на таблицю присвоєних шестизначних кодів

Якщо заявку подано до Одеського обласного оргкомітету через систему онлайн-реєстрації заявок до 15 год 28 жовтня, то ваш осередок має бути в цій таблиці кодів. 
Якщо це не так — телефонуйте помічникові обласного координатора Дмитру Робакідзе.

Осередкам, які подали заявки пізніше, коди будуть присвоєні 6 листопада.

До 1 листопада на ваші електронні скриньки надійде лист від обласного оргкомітету, до якого буде додано pdf-файл з технологічною інструкцією. Просимо вас ретельно розібратись з вимогами цієї інструкції, провести відповідні інструктажі для учнів та вчителів, які будуть допомагати вам під час проведення конкурсу. 

Проведення конкурсу передбачає автоматичну обробку всіх його матеріалів, а тому неправильне виконання вимог інструкції може призвести до втрати (або некоректної обробки) результатів окремих учнів або ж всіх результатів вашого осередку.

Якщо до 1 листопада від обласного оргкомітету не надійде лист, то слід зателефонувати помічникові обласного координатора Дмитру Робакідзе (телефонувати потрібно з 15.30 до 19.00).